Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Inställt informationsmöte

Den 19 maj planerade Kunskapsskolan Enskede att ha ett informationsmöte. Detta möte är tyvärr inställt och flyttat till den 1 juni. Rektor kommer att mejla ut ny information om mötet den 1 juni till vårdnadshavarna under vecka 21.

Sjukanmälan

Sjukanmälan lämnas av vårdnadshavare före klockan 8.00 på telefon: 0515-86 905

Matsedel

Se vad som serveras under veckan

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Försäkringsinformation rörande kollektiv olycksfalls­försäkring

Behöver du mer information än vad som står i pdf:en nedan, vänligen kontakta koordinator Helene Öhman.