Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Sjukanmälan

Sjukanmälan gör du före kl 08.00 varje sjukdag till tel nr 0515-86905 eller logga in på https://kunskapsskolan.skola24.se/

Regler för datoranvändning

Här kan du läsa om vad vi har för regler för datoranvändning på skolan.

Rutin för hantering av mobiltelefoner

Här kan du läsa om vad vi har för mobilpolicy på skolan.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ordningsregler

Här kan du läsa om vad vi har för ordningsregler på skolan.

Inloggning på Kunskapsporten för vårdnadshavare

Nu kan du som vårdnadshavare logga in på vår digitala plattform Kunskapsporten och ta del av ditt barns loggbok. Där ser du bland annat veckans planering och de senaste bedömningarna.

Gör så här:
1. Gå till Vardnadshavare.kunskapsskolan.se (utan www)
2. Följ instruktionerna på sidan för att logga in med BankID.

Vid frågor kontakta koordinator.

Matsedel

Se vad som serveras på skolan framöver.