Kunskapsskolan öppnar i Motala 2023!

Hösten 2023 slår vi upp dörrarna till vår nya skola för årskurs 4-9 i Motala. Den nya skolan kommer att ligga i Luxorområdet på Luxorgatan 1.

hero banner bild hero banner bild
Ansök
Om oss

Informationsmöte & öppet hus

Se datum

OM OSS

Kunskapsskolan Motala är en
skola för elever i årskurs 4-9


Inför vårt första läsår i Motala kommer vi att ta in elever i årskurs 4-8. Vi tillämpar syskonförtur och kötid vid antagningen och den kommer att påbörjas under våren 2023. Om du är intresserad av att ditt barn ska börja på Kunskapsskolan kan ni ställa er i kö, vilket enklast görs via hemsidan.

Vi kommer att påbörja rekryteringen av medarbetare till skolan under våren 2023, men du kan redan nu göra en intresseanmälan här på hemsidan.

Kunskapsskolans mål är att ha elever och lärare som trivs och utvecklas. Vi vet att alla lär på olika sätt och i olika takt. Därför har vi skapat en utbildning som utgår från varje individ. Hos oss får du en trygg skola där alla blir sedda och utmanade. Mer information om vårt arbetssätt hittar du via länken nedan.

Aktuellt


 • Nyhet

  Hon blir rektor på Kunskapsskolan Motala

  Till hösten öppnar Kunskapsskolan i Motala för årskurs 4-9. Nu är det klart vem som blir skolans rektor. Möt Anna Cervin, som har lång erfarenhet inom skolvärlden. Här berättar hon om vad hon ser mest fram emot i sin nya roll. Läs mer

 • I skolan

  Läraren Andreas: “Att se lyckan i elevernas ögon när de lär sig något är obetalbart”

  Han har arbetat som lärare inom Kunskapsskolan i många år, och menar att de personliga handledningssamtalen är väldigt viktiga för elevernas utveckling. "Som lärare får jag bättre koll på eleverna. De blir tryggare och lär sig mer", säger Andreas Wallin, SO-lärare på Kunskapsskolan Nacka. Läs mer

 • Podd

  Skolprat: Rivstarta terminen med extra podd-inspiration

  I vår har Skolprat en massa nya spännande ämnen och intervjupersoner på schemat. Läs mer

 • Podd

  Teaser: Fredrik Zimmerman om hur en skola kan höja sina studieresultat

  Forskaren Fredrik Zimmerman gästar vårens första Skolprat. Lyssna på teasern till avsnittet. Läs mer

 • Artikel

  Årets Bindekrans-lärare: ”Kontakten med eleverna är avgörande”

  Den sociala aspekten, möjligheten att bygga relationer, var det som tog grundskolans Bindekrans-pristagare in i läraryrket. Läs mer

 • Artikel

  Ha ett riktigt skönt jullov!

  Vi på Kunskapsskolan önskar er alla en riktigt avkopplande ledighet. Läs mer

Oscar, årskurs 7

”Jag tycker om de personliga handledningssamtalen som vi har varje vecka. Där får man hjälp och stöd och en nära relation med sin lärare.”

Emma, årskurs 7

”Under undervisningspasset workshop lär vi oss att ta ansvar och arbetar med det vi behöver. Vi träffar olika lärare och elever i flera årskurser. Det är jättebra.”

OM OSS

Jobba på Kunskapsskolan

Vi arbetar för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt.
Vi utmanar och coachar dem för att de ska klara sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Kom och bli en del av oss!

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.