Kunskapsskolan öppnar i Motala 2023!

Hösten 2023 slår vi upp dörrarna till vår nya skola för årskurs 4-9 i Motala. Den nya skolan kommer att ligga i Luxorområdet på Luxorgatan 1.

hero banner bild hero banner bild
Ansök
Om oss

Informationsmöte & öppet hus

Se datum

OM OSS

Kunskapsskolan Motala är en
skola för elever i årskurs 4-9


Inför vårt första läsår i Motala kommer vi att ta in elever i årskurs 4-8. Vi tillämpar syskonförtur och kötid vid antagningen och den kommer att påbörjas under våren 2023. Om du är intresserad av att ditt barn ska börja på Kunskapsskolan kan ni ställa er i kö, vilket enklast görs via hemsidan.

Vi kommer att påbörja rekryteringen av medarbetare till skolan under våren 2023, men du kan redan nu göra en intresseanmälan här på hemsidan.

Kunskapsskolans mål är att ha elever och lärare som trivs och utvecklas. Vi vet att alla lär på olika sätt och i olika takt. Därför har vi skapat vi en utbildning som utgår från varje individ. Hos oss får du en trygg skola där alla blir sedda och utmanade. Mer information om vårt arbetssätt hittar du via länken nedan.

Aktuellt


 • I skolan

  Tilde i årskurs 5: “Det bästa är att man har koll på sitt skolarbete”

  Eleven Tilde går på mellanstadiet på Kunskapsskolan Borås. Där trivs hon bra och uppskattar både undervisningen och den trevliga stämningen på skolan. Läs mer

 • I skolan

  Han blev Årets Bindekrans-pristagare

  Grattis Axel Asplund på Kunskapsskolan Uppsala Norra. Läs mer

 • I skolan

  Lärarna: "Vi får en bra relation till alla elever"

  Se filmen med Mia Johansson och Rickard Serrander, båda lärare på Kunskapsskolan Jönköping. Här berättar de om skolan samt hur de personliga handledningssamtalen funkar. Läs mer

 • Podd

  Joanna Lundin om att få till en bra terminsstart och ett bra läsår

  I läsårets första Skolprat delar npf-pedagogen Joanna Lundin med sig av sina bästa råd för en lyckad terminsstart för alla elever. Läs mer

 • I skolan

  Assma i årskurs 1: “Pirrigt och roligt på samma gång”

  Den här veckan är det första dagen i skolan för många barn. För en del känns det pirrigt och nervöst och kul på samma gång. Precis så som det gör för Assma. Se filmen där hon berättar om hur det var att börja i första klass på Kunskapsskolan i Borås. Läs mer

 • Podd

  En massa poddinspiration inför terminsstarten

  Inför terminsstarten vill vi på Skolprat tipsa om några populära poddavsnitt. Läs mer

Oscar, årskurs 7

”Jag tycker om de personliga handledningssamtalen som vi har varje vecka. Där får man hjälp och stöd och en nära relation med sin lärare.”

Emma, årskurs 7

”Under undervisningspasset workshop lär vi oss att ta ansvar och arbetar med det vi behöver. Vi träffar olika lärare och elever i flera årskurser. Det är jättebra.”

OM OSS

Jobba på Kunskapsskolan

Vi arbetar för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt.
Vi utmanar och coachar dem för att de ska klara sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Kom och bli en del av oss!

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.